TELOG KFT.

A MODULA automatizált függőleges tárolórendszerek kizárólagos importőre Romániában és Magyarországon.

OPTIMALIZÁLNI SZERETNÉ A RAKTÁRJÁT?
0
VÁROSBAN SIKERES ÜZEMELTETÉS
0
ÉV TAPASZTALAT
0
MEGÉPÍTETT RAKTÁRLIFT

RÓLUNK

TELOG KFT.

A Modula raktárliftek kizárólagos importőre

Romániában és Magyarországon, amely 2006 óta működik a piacon, nagy tapasztalattal rendelkezik ezen rendszerek értékesítésében, telepítésében és karbantartásában. Már 133 városban, 44 országban, 6 kontinensen telepítettünk ilyen rendszereket. Az értékesítés mellett szaktanácsadással, helyszíni méréssel, készülékszállítással, telepítéssel, működtetők oktatásával, valamint karbantartással, időszakos technikai felülvizsgálattal, és hibaelhárító szolgáltatással is segítünk ügyfeleinknek. Rendelkezésre áll egy dedikált szoftver, amely ideális a MODULA rendszerek, valamint a klasszikus raktárak kezeléséhez is, és integrálható a már használt ERP/SAP rendszerekkel.

Réthi Zoltán

Réthi Zoltán

Ügyvezető

16 méter magas

Ez a magasság jelentős helytakarékosságot biztosít a raktárbandolor sit amet.

70.000 kg teherbírás

Közel 70 tonna árú tárolható maximálisan a liftekben.

Különböző méretekben

A raktárliftek különböző méretei lehetővé teszik, hogy az ön iparágának a legmegfelelőbbet megfelelőt válasszuk.

Mi is a raktárlift?

A LEGFEJLETEBB AUTOMATIZÁLT TÁROLÓRENDSZER​

amelyet az áruk és termékek tárolására és mozgatására használnak. A raktárlift általában egy vagy több magasabb toronyból és a toronyokba épített állványokból állnak. Az állványokban függőlegesen mozgó tárolórekeszek találhatóak, amelyek automatikusan mozognak fel és le a toronyban.

A rendszerhez tartozó számítógépes szoftver lehetővé teszi a rendszer használói számára, hogy könnyedén kiválasszák és megtalálják a kívánt árut vagy terméket, majd a rendszer automatikusan mozgatja a tárolórekeszt az adott áruhoz. A raktárlift rendszerek általában nagyon hatékonyak és gazdaságosak, mivel jelentősen csökkentik az áruk és termékek mozgatásával járó időt és munkaerőköltséget. A raktárlift rendszereket gyakran használják a kis és közepes méretű raktárakban, valamint az ipari létesítményekben.

A MODULA RAKTÁRLIFT​

HOGYAN MŰKÖDIK EGY MODULA AUTOMATIZÁLT RAKTÁRLIFT?​

A Modula raktárlift 1987-óta optimalizálja a raktárlogisztikát az összes ipari ágazat vállalatai számára.

A Modula az intralogisztikai automatizált raktárak tervezésének és kivitelezésének specialistája, a jobb minőségű tárolás és a hatékony, gazdaságos komissiózás biztosítása érdekében.

Mindez az “áru az emberhez” elvből ered, ahol a termékek a kezelőhöz mennek, és nem fordítva (ahogyan ez a hagyományos polcrendszerekkel felszerelt raktárakban még mindig jellemző).

A Modula függőleges raktár egy lift mozgását szimulálja. Az operátor a vezérlőegység segítségével hívja elő a felvenni kívánt árukat, amelyeket a raktárlift pontosan tud, hogy mely tálcákon vannak elhelyezve és ezeket a tálcákat közvetlenül a  “válogatási öbölbe” szállítja, készen a kivételre.

Az akár 990 kg teherbírású belső tálcákkal felszerelt Modula függőleges raktárrendszer lehetővé teszi a pótalkatrészek, termékek, csomagok és ládák tárolását, akár 90%-os helymegtakarítást eredményezve, és javítva a tárgyak és a kezelők biztonságát.

A raktár méretétől és szerkezetétől függően különböző terméktípusok állnak rendelkezésre: automatizált függőleges tároló és vízszintes tárolási megoldások.

Nincs szükség többé létrákra, félemelvényekre, zsámolyokra vagy kocsikra! Ehelyett a kezelők egyetlen kattintással előkereshetik a szükséges árukat és aztán azok kéznyújtásnyira érkeznek. Nincs többé stressz, fáradtság vagy helytelen testtartás. Nincs több hiba és nincs több rendetlenség.

Modula WMS Base

Raktárszoftver

A Modula WMS Base egy belépő szintű raktárlogisztikai szoftver megoldás, amely egy Modula automatizált raktár vásárlásával jár együtt. Ez a raktárkezelő csomag akár három munkaállomás irányítását biztosítja, beleértve egy szerver kezelését is.

  • tételek alapadatkezelését
  • raktárhelyek kezelése, egy vizuális eszköz használatával
  • mozgások kezelése a kiszedési/feltöltési műveletek révén
  • mozgások kezelése közvetlen kérések révén
  • felhasználókezelés, három hierarchikus hozzáférési szinttel
  • fizikai raktárkészlet kezelése
  • manuális adatimport/export a kliens ERP-jéből/azon keresztül fix formátumú ASCII fájlok cseréjével
  • fejlett biztonságkezelés, amely korlátozza a felhasználók hozzáférését a tételkódokhoz és tálcákhoz hozzárendelt szerepek alapján.

RAKTÁR AUTOMATIZMUSOK MINDENKINEK

Milyen iparágakat szolgálunk ki?

Autóipar

A raktárliftek fontos szerepet játszanak az autóiparban a termelési folyamatok optimalizálásában és a tárolási kapacitások hatékonyabb kihasználásában.

Fémipar

A raktárliftek kiemelkedő szerepet töltenek be a fémiparban is, ahol a nehéz és nagy méretű anyagok mozgatása jellemző.

Gyógyszeripar

A steril környezetben működő raktárliftek nagyon fontosak a gyógyszeriparban, ahol a szennyeződés és a fertőzés elkerülése érdekében szigorú higiéniai előírásokat kell betartani.

A Modula raktárliftek előnyei:

0 %
Árubiztonság
0
Tonna Teherbírás
0 %
Alapterület megtakarítás
TELOG MAGYARORSZÁG

A TV2 KONSTRUKTÍVA MŰSORÁBAN

Cégünket és raktárliftek gyártási folyamatát részletesen megismerheti!

Tekintse meg partnereinket

REFERENCIÁK

Több, mint 133 városban 850 raktárliftet telepítettünk 2006-óta.

Intramark Kft.

Tömítéstechnikai termékek forgalmazása

Intramark Kft.

Tömítéstechnikai termékek forgalmazása

Intramark Kft.

Tömítéstechnikai termékek forgalmazása

ÜGYFÉLVISSZAJELZÉSEK

INteRJÚ A COOLBRIDGE KFT. ÜGYVEZETŐJÉVEL

KAPCSOLAT

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjük, adja meg a lehető legrészletesebb leírást az Önök igényeiről, így mi is pontosan meg tudjuk határozni, milyen raktárliftekre van szüksége az önök vállalkozásának.

 

Sukaró, Magyarország

Búzásbesenyő, Románia